dijous, 22 de juliol del 2010

Arzua: 38 Km per SantiAGO!!!!!!




Avuí hem tornat a fer una etapa de relax, només 13 kms. Tranquis, sense presa, xerrant, jugant, esmorzant.... i dormint a un poliesportiu amb moltíssimes persones, de totes les edats i procedències..... (per cert, el Luís ha trobat un bon amic de Guatemala, el Diego, que es passa moltes estones amb nosaltres)

Avui no hem pogut agafar matalassos i dormim al terra, sobre les nostres esterilles. Al poliesportiu tenim un immens camp de futbol, on hem fet un partit i ens hem cremat una miqueta més!!!!!

Per cert, estigueu tranquils pels peus dels vostres fills pq cada dia els portem a la creu roja per que els hi facin un bon repàs!!!!!! I tot i tenir-los fets pols, no s'han plantejat en cap moment aturrar-se abans d'arribar a Santiago!!!!!!

Us hem de confessar na cosa; tenim un molt bo, i els estem felicitant cada dia per lo responsables que s'estan tornant en els moments que realment s'ha necessitat. CAMPEONES!!!!!!

Haurieu de poder veure els paisatges..... són impresionants!!!!!! i fa una fresqueta que deu ser la vostra enveja!!!!! jjejejeje


Salut families!!!!!!!

1 comentari:

Familia Pedrosa ha dit...

Hola Guillem Pedrosa, sóm uns admiradors secrets (pare, mare, Pau i àvia). A veure si xupes més càmara, que quasi no surts a cap foto. Com van les llagues? Pensa que quan tornis toca anar a caminar per la Toscana!!!!
Esperem que us ho esteu passant molt bé.
Un petonàs,
Pau, àvia, Albert i Marta (des d'un bar a Altafulla)