dimarts, 20 de juliol del 2010

Informacions del camino fet per joves

Hola a tothom, us volem dir que ens ho estem passan de puta mare, i no us enyorem (de moment). Aquests dies hem caminat molt, ahir per exemple vam caminar 21 km i avui 26 km . Tenim els peus destrossats (ple de llagues i butllofes). I doncs res, que cada dia dormim a un poliesportiu amb uns viejos de la parra, i amb uns lavabos merdosos que ni el Martinenc, pero tot i aixo mola.
Dema sera un dia de relax, ja que nomes caminarem unes 3 horetes de tranquis, i arribarem al seguent poble a les 12, aixi que tindrem el dia lliure (toooooOOOoooóòlokkhooooò)

I bueno molts records i com diria Maradona "a chuparlaaaa!"

PD: text fet pels semaos del Xino-Xano

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a tots/totes
Acabo de parlar amb el meu fill i quina enveja m'ha donat! Pel to de veu, semblava que s'ho passava d'allò més bé. Com m'agradaria està amb vosaltres!
Semble que no us ha donat temps de penjar alguna foto d'aquest dos dies últims, demà les podré veure? Les anteriors se us veu d'allò més bé. I lo de les ampolles no hi ha problema, els monis portaven de TOT per evitar-les i curar-les, je, je, je. Bé, de bon rotllo: DISFRUTEU, DISFRUTEU, DISFRUTEU, ja esteu a la mitat del camí, el pitjor ja ha passat. Petonets a tothom.
Marga, mare d'en Lluís

yeyo ha dit...

HOLA A TODOS Y POR SUPUESTO A TODAS.NOS EXPLICAN QUE LO ESTAIS PASANDO BIEN,Y QUE LAS BULLOFAS VAN Y VIENEN,lA AVENTURA ES LA AVENTURA.NOS COMENTAN QUE LAS COMIDAS SON DE TRES ESTRELLAS PARA ARRIBA,NO OS PODEIS QUEJAR,PUES SANTIAGO EN SU PRIMER CAMINO NO TUVO ESA SUERTE.DISFRUTAR DEL CAMINO,DE LOS COMPAÑEROS,DE LOS MONITORES,Y POR SUPUESTO DEL PAISAJE.UN SALUDO.YEYO,PADRE DEL DANIEL.

Unknown ha dit...

Hola, acabem de veure les fotos que heu penjat i us veiem molt bé i molt animats. Malgrat les butllofes, els lavabos.... i els poliesportius crec que us ho esteu passant de meravella. Es una experiència molt guapa, gaudiu i aprofiteuuuuuuuuuuu!!!!!! Ei! i qui pugui lligar que ho aprofiti, això dels ciclistes mola, eh?. Petons a tots i totes, pares de l'Alba Sánchez. Dèlia, Isidre i Anna.

Familia Pedrosa ha dit...

Hola a tots!!
Estaria bé que un d'aquests tres que coneixen tan bé el poble d'Arteixo ens en fessin cinc cèntims......... Ja sabeu perque ho diem i ja en parlarem més detingudament a casa.......
Que acabeu de passar-ho molt bé i que tingueu un bon viatge de tornada.
Pau, Albert i Marta.