dimarts, 27 de juliol del 2010

Arribada a santiago i Camping






Hola famílies!!!!!
Ja estem al Camping i estem tenint problemes de cobertura d'internet i per això estic a un descampat d'un poble actualitzant!!!!!
Que macu Santiago, cuanta gent, fins i tot algun van veure als reis (alguns vam tenir la sort de no veure'ls...)

Vam arribar a la catedral vora les 11, amb una afluència de mig milio de persons al centre de Santiago. Tots tenim la compostelana, tranquils, anirem tots al cel!!!!!!! ;-)))))

Després a la tarda vam viatjar a Coruña i després a un poble que es diu Arteixo (i que tres dels nostres més insignes xavals coneixen molt bé!!!!!) i vam aterar a un camping amb unes vistes.... increibles!!!!!!!

Ara només fem que dormir, platja, jocs, menjar, més jocs, més platja (alguna bronca...) i més platja encara... jejej enveja????? l'any que ve us muntem un camino per vo0saltres... JEJEJE

Aquesta serà la última nit sèria, farem unes pizzas a la platja tot veient la posta de sol (increible també!!!!), acompanyat d'uns refrescos i després farem un joc i una mica de ball i esbarjo a la platja... serà la pera!!!!!!!

i dema a recolir a viatjaR A a cORUNYA i agafar el tren que ens porti dijous al dematí cap a BCN.... que vulguis o no ja trobem a faltar la nostra ciutat... que tants dies fora ens n'adonem que, com diu en Laporta... "NO ESTAMOS TAN MAL!!!!!!"

aPA, DISFRUTEU DE LES FOTOS I ENS ¡ NS VEIEM DIJOUS SOBRE LES 9:30 DEL MATÍ A L'ESTACIÓ DE SANTS!!!!!!

Per cert, ahir vam celebrar l'aniverssari de l'Anna, un fitxatxe d'última hora molot guay que ahir va fer elos seus 15 anyets!!!!! Moltes felicitats Anna!!!!!

Petonets per totes i tots!!!!!!!

Love segueix estant IN THE AIR!!!!!!!! JA US EXPLICARAN!!!!!!!

2 comentaris:

yeyo ha dit...

LA ENVIDIA QUE APORTAIS CON VUESTRAS FOTOGRAFIAS ES EVIDENTE.NOS HA ENCANTADO VEROS CON LA SENYERA,PERO HECHAMOS DE MENOS LA BANDERA ESPAÑOLA,Y MAS EN ESTOS MOMENTOS DE ALEGRIA POR LA SELECCIÓN ESPAÑOLA Y POR TODOS SUS COMPONENTES.Y POR SANTIAGO POR SUPUESTO.SEGUIR DISFRUTANDO DE ESTA OPORTUNIDAD Y NO DEJAR DE DIVERTIROS.POR CIERTO QUE SUERTE LOS QUE PUDIERON VER A LOS REYES.VIVA ESPAÑA Y VISCA CATALUNYA.

marta molina ha dit...

eHOLA QUINA SORT ¡¡¡¡¡

PER FI JA PODEU DESCANSAR DESPRÈS DE LA GRAN AVENTURA QUE HEU VISCUT.
GAUDIU DE TOT EL MÀXIM POSSIBLE, QUE EL TEMPS PASSA MOLT RÀPID I AVIAT ESTARÈU A CASA AMB TOTS NOSALTRES.
RAÚL ET TROBEM A FALTAR.
UNA ABRAÇADA A TOTS/TOTES I UN PETÓ MOLT FORT AL NOSTRE NEN. .
T'ESTIMEM.
FINS AVIAT
CLARA JUANMA I MARTA.