divendres, 23 de juliol del 2010

A 18 Km de Santiago....ja falta menys!!!!!















Bona tarda famílies..... sabeu que hem sortit a la tele??????? jajja
España directo o a algun programa sensacionalista de la sexta. Ahir molts dels peregrins es van negar a pagar els 3 euros del poliesportiu, per les condicions poc higièniques dels lavabos, dutxes, .... per el tracte d'alguns vigilants del poliesportiu, per la mercantilització del camino de santiago.... encara que com nosaltres ja ho haviem reservat, doncs si vam pagar!!!!! Visca Xino-Xano!!!!!!

Per la resta tot b, tenim un gran planter de lesionats que creix a cada minut però que aguantan fins al final. Demà dormirem a l'alberg gegant de monte de gozo, a la muntanya situada a dalt de santiago. A les 12 de la nit faran a la catedral els focs artificials celebrant la diada del sant i nosaltres hi serem per veure-ho!!!!! Tot menjant un geladet!!!!!

Ens veiem a Santiasgo!!!!!

LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!

7 comentaris:

M0k0h ha dit...

Molts ànims! Que ja us falta poquet! Aprofiteu vosaltres que podeu ^^ Jo aniriaaaaa encantadaaaa pero el cos no crec que m'aguantés tant jiji Petonets

Unknown ha dit...

Felicitats, gairebé ho heu aconseguit, aquesta nit gaudiu de Santiago i del geladet, nosaltres pensarem amb vosaltres desde aqui, quina enveja!!!! molts petonets a tots. Familia de l'AlbA Sánchez

Unknown ha dit...

Molts ânims i gaudiu dema de la vista i dels focs. Felicitats per la vostra azaña i ja toca un bon descans.

Alfons pare de l´Oriol.

marta molina ha dit...

Felicidades a todos¡¡¡¡¡ sois unos grandes peregrinos. Cada día me emociona más la aventura que estáis viviendo y me hubiera encantado estar allí para vivirla con vosotros. Es una experiencia inolvidable,y al final la ¡recompensa¡ en este momento estaréis disfrutando de la ciudad de Santiago y ojalá podáis ver la ceremonia del botafumeiro. Un beso a todos/as.
Marta (madre de Raúl)

Anika ha dit...

Acabo de veure per la TVG l'espectacle de música, llums i focs a la catedral de Santiago. Però per la tele no té gràcia. Quina experiència si l'heu vist en directe, penseu que fins d'aquí a 11 anys no el tornen a repetir, el proper any xacobeo!
Moltes abraçades per tots!!!

yeyo ha dit...

Hola!! Soc l'Angela la germana del Dani,ja e vist que us ho esteu passant molt be,bueno nois que ja queda poquet i que disfruteu.

Dani, pasatelo muy bien te quiero mucho,un beso.

PD:Un altre any m'apunto al carro!!

Familia Pedrosa ha dit...

Hola nois, com va tot???
Ja heu arribat a lloc i ja podeu descansar??? Esperem que sí. Segur que tot l'esforç ha valgut la pena.
Ah Guillem, quína foto més guai!!!!Estàs guapíssim ("amor de madre"....)
Una abraçada ben forta i que ho acabeu de disfrutar,
Pau, Albert i Marta.