dijous, 7 de novembre de 2013

Menjador Escola Farigola del Clot

Bon dia famílies, amigues, monitors i infants

Us volem deixar un petit recull de fotografies dels 2 primers mesos de l'activitat.

A nivell de Menú, seguim mantenint algunes coses i incorporant d'altres per millorar:


Ø  Elaboració un  menú supervisat per professional de la nutrició
Ø  Cuina in situ
Ø  Proposta de menú que incorpora criteris de qualitat:
Ø  Reduccio carns vermelles
Ø  Reducció de fegits
Ø  Increment i més varietat de peix
Ø  Productes ecològics i consum responsable
Ø  Proposta de menus per al·lègies i intolerancies alimentàries
Ø  Treballem amb seguretat en els processos de manipulació (APPCC)
Ø  Menú trimestral + propostes sopars
Ø  Xerrades sobre alimentació i tutories alimentàries

A nivell d'activitats, seguim incorporant novetats: 


Ø  Mediateca escolar. Espai de lectura i consulta
Ø  Educació ambiental. Reciclatge selectiu, hort escolar.
Ø  Ludoteca de migdia. Espai de joc lliure i voluntari.
Ø  Aula Digital. Treball de competències digitals/ entorn virtual
Ø  Let’s Play. Llengües extrangeres  

Desitgem que estigueu gaudint del servei