divendres, 12 de juliol de 2013

Tercera setmana casal Farigola Avui finalitza la tercera setmana del casal d'estiu de Xino-xano, i aquestes són algunes de les activitats que més han agradat als infants:


P3: Als nens i nenes de P3 el que els ha agradat més és la sortida del “Joc viu” perquè hi havia un matalàs d’aigua i també perquè van jugar amb la llum i els colors.

P4:  Als nens i nenes de P4 el que els ha agradat més és la sortida del “Joc viu” perquè van fer de trapecistes i també la sortida al Parc de Solei  i Ca l’Arnús,  on van agafar papallones i peixos amb molta fantasia.

P5: Als nens i nenes de P5 el que els ha agradat més és la sortida del “Joc viu” perquè van aprendre coses noves i  a fer equilibris.

1r i 2n: Als nens i nenes de 1r i 2n el que els ha agradat més és el “Mulla’t Jugant” a la platja de la Barceloneta perquè ha estat molt guay.

3r i 4t: Als nens i nenes de 3r i 4t el que més els ha agradat és la sortida a les mines de Gavà, perquè van veure molts esquelets i van aprendre moltes coses sobre una pedra que es diu Varicita.

5è i 6è: Als nens i nenes de 5è i 6è el que més ens ha agradat ha estat els jocs d’aigua perquè ha estat molt divertit i per les diferents i noves proves. També ens ho hem passat molt bé a la piscina.

Fet per: Yennyfer, reportera de la tercera setmana