dijous, 27 de juny del 2013

Casal d'estiu 2013

Hola famílies!

Com cada any torna el Casal d’Estiu de Xino-Xano, carregat de sorpreses, aventures i molta diversió! Tot i que aquesta setmana ha estat curta, els nens i les nenes han fet un munt d’activitats i no han parat quiets ni un minut.

Voleu saber què han fet els “casalerus” aquesta setmana?? Tot seguit les reporteres del grup de 5è i 6è us ho expliquen:
               
Ei papis i mamis!!!
Voleu saber què han fet els vostres nens/es la primera setmana del casal?


P3: Els nens i nenes de P3 l’activitat que més els hi ha agradat han estat els JOCS D’AIGUA.
Es van  mullar amb galledes plenes d’aigua i amb la manguera.
S’ho van passar molt i molt i molt bé!!!

P4:El que més els hi ha agradat als nens i nenes de P4 ha estat el taller de la samarreta. Van utilitzar pintura i una patata amb forma de quadrat, i han fet com si fos un TETRIS.
            S’ho van passar pipa!!!

P5:Els nens i nenes de P5 el que més els hi ha agradat durant les                                        activitats que han fet durant la primera setmana ha estat ANAR AL PARC DE MALGRAT.
Han jugat a tot tipus de jocs.
Va ser molt guay!!!


1r i 2n:Els nens  de 1r i 2n l’activitat mes guay  i que  els  hi ha   agradat   més  ha estat la piscina , han nedat, i han jugat ... També  els taurons  de l’aquari  lo més important ha estat  divertir-se.


3ri4t: Els nens de 3r i 4t, l’activitat  mes guay  i que  els ha agradat   més ha estat  el taller  d’una tortuga , ho van fer amb  cartolina  i amb  el cul d’una ampolla.


5è i 6è: Els nens de 5è i de 6è l’activitat més guay i la que ens  ha agradat ha estat el taller de vidre del Poble Espanyol: van fer  un dibuix sobre d’un vidre  i el van pintar i també  ens ha agradat anar al parc de la Ciutadella perquè  ens hem divertit  jugant  a la gimcana.











1 comentari:

Mireia ha dit...

Una semana molt divertida!!!El reportatge molt xulo!! Tenim ganes de més!!!
Albert i Manel