dijous, 6 de setembre de 2012

Casal de Setembre i inici de curs

Benvolgudes famílies Xino-Xaneres

Ja hi tornem a ser després de les merescudes vacances a l'Agost. Després de la festa final del casal i de la tornada dels joves de l'intercanvi amb els francesos, hem començat a treballar al casal de Setembre i a preparar l'inici dels menjadors escolars, les activitats d'extraescolars i l'Esplai de dissabtes ( que començarà a l'Octubre)

Aquesta setmana de casal hem fet moltes coses, seguint la dinàmica dels nostres casals.

Us hem penjat unes fotografies amb alguns dels moments més representatius de la setmana: Piscina a la Creueta del Coll, patinada i bicicletada fins el Fòrum, tallerr de cuina....

Com sempre, un cop acabada l'activitat, us enviarem a les famílies que tinguem els vostres mails el link amb les fotografies del casal.

A les famílies que no torneu fins a les activitats d'estiu del 2013 us desitgem un bon any, que passem les dificultats tan bé com ens deixin i que al curs vinent ens retrobem al casal, a les colònies, al Campus...

A les famílies que ens veiem durant l'any, a l'Esplai, al menjador, al Casal de Nadal, ens veiem lluitant per fer d'aquest món un lloc més habitable per tothom.

Salut i Xino-Xano