dilluns, 8 de novembre de 2010

CASTANYADA I PREPARAR FESTA MAJOR!!!!!

Bon dia famílies!!!!

Dissabte 30 va ser el dia de la castanyada i els nens i nenes van rebre una visita inesperada. Una castanyera molt velleta, quasi una bruixa.

Dissabte era el primer de 2 diues en que estarem fent els carros de festa major, per la cursa amb els altres esplais que es durà a terme el diumenge 14 a les 12 al parc del Clot.

Ja quasi els tenim enllestits però dissabte 13 els hi donarem un toc en especial.

Tambe, i això ens ho hem proposat per cada dissabte que funcioni de manera normal, el grup de hobbits, van preparar uns pastissos per vendre i ells mateixos els van vendre a les famílies al sortir de l'esplai... tot un èxit i vam treure uns dinerets que s'acomularan a la bossa d'estiu!!!

Dissabte 13 recordeu que hem quedat a les 11 del matí a l'Esplai. Recordeu portar el dinar i que just acabat el dinar, anirem al parc de Can miralletes a ver la ginkama, una actuació de pallassos i una xocolatada pels esplais del barri. Haureu de venir a buscar-los dissabte a les 7:30 a l'esplai

gràcies!!!!!

PD. Diumenge hem quedat amb els nens i nenes a les 11:45 al fossar del parc o a la nostra parada de la Fira Boja


2 comentaris:

marta molina ha dit...

Vull agraïr a tots els monitors i monitores el treball que feu perquè cada dissabte l'Esplai pugui funcionar. La meva felicitació per tots i totes que amb la vostra paciència i la vostra il.lusió els nens i nenes tenen ganes de participar.
Tant de bo que estiguem junts molts anys.
Gràcies a tots.

secre ha dit...

GRÀCIES A VOSALTRES PER VENIR!!!!! I PER LA CONFIANÇA!!!!!