dissabte, 27 de juliol de 2013

Quarta setmana al Casal de la Farigola

La quarta setmana del Casal ha estat molt emocionant! 
Ara us expliquem algunes de les activitats que hem fet i que més ens han agradat.

P3, P4 i P5: Els nens i les nenes de P3, P4 i P5 van anar al Parc de la Pegaso i s’ho van passar molt bé perquè van veure molts animals i al final van trobar el mapa de la Dora Exploradora!

1r i 2n: Als nens i les nenes de 1r i 2n el que més els ha agradat ha estat vestir la mòmia del Museu Egipci, i poder posar-li les benes i les joies.

3r i 4t: A les nenes i els nens de 3r i 4t el que més els ha agradat ha estat anar al Museu Egipci, i també jugar a videojocs, perquè va ser molt divertit.


5è i 6è: El que més ens ha agradat ha estat anar al Museu Egipci, perquè vam poder veure com es feien les mòmies. I també ens ho vam passar molt bé anant al Fòrum amb bicicletes i patins!
dimecres, 24 de juliol de 2013

INTERCANVI AGER '13Anem d'excursió al Congost de Montrebei!!!!

 I farem bivac!!!!
dimarts, 23 de juliol de 2013

INTERCANI AGER '13


 Seguim amb els treballs .... ... però sense oblidar el més important....  DIVERTIR-NOS!!!!!
dilluns, 22 de juliol de 2013

INTERCANVI AGER '13


 Aqui teniu una petita mostra dels treballs que estàn realitzant els nostres joves a l'intercanvi.
dijous, 18 de juliol de 2013

miralletes 4a setmana!!

Aquesta setmana, l'última aquí a Miralletes, els dolents han escapat de la nostra pantalla!! De moment ja hem caçat 2 i queda el tercer...Ho aconseguirem!
Hem fet un taller de cuina, hem anat a jugar al parc güell, hem enfangat el casal i a la piscina de Can dragó ens vàrem refrescar molt.

dimarts, 16 de juliol de 2013

ESPAI JOVE ESTIU 2013

Benvolgudes famílies, benvolguts joves.

Us deixem el recull de fotografies d'aquestes ja 3 setmanes de la nova sensació de l'estiu.

Gràcies a la vostra participació hem aconseguit una gran inscripció que ens ha permès realitzar, tal i com estaven pensades, les nostres activitats.

Escalada, platja, Cinema, piscina, acampada, arqueologia, videojocs, mural... i encara falten 2 setmanes

Ens veiem....
divendres, 12 de juliol de 2013

Tercera setmana casal Farigola Avui finalitza la tercera setmana del casal d'estiu de Xino-xano, i aquestes són algunes de les activitats que més han agradat als infants:


P3: Als nens i nenes de P3 el que els ha agradat més és la sortida del “Joc viu” perquè hi havia un matalàs d’aigua i també perquè van jugar amb la llum i els colors.

P4:  Als nens i nenes de P4 el que els ha agradat més és la sortida del “Joc viu” perquè van fer de trapecistes i també la sortida al Parc de Solei  i Ca l’Arnús,  on van agafar papallones i peixos amb molta fantasia.

P5: Als nens i nenes de P5 el que els ha agradat més és la sortida del “Joc viu” perquè van aprendre coses noves i  a fer equilibris.

1r i 2n: Als nens i nenes de 1r i 2n el que els ha agradat més és el “Mulla’t Jugant” a la platja de la Barceloneta perquè ha estat molt guay.

3r i 4t: Als nens i nenes de 3r i 4t el que més els ha agradat és la sortida a les mines de Gavà, perquè van veure molts esquelets i van aprendre moltes coses sobre una pedra que es diu Varicita.

5è i 6è: Als nens i nenes de 5è i 6è el que més ens ha agradat ha estat els jocs d’aigua perquè ha estat molt divertit i per les diferents i noves proves. També ens ho hem passat molt bé a la piscina.

Fet per: Yennyfer, reportera de la tercera setmana